U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


CH Ring naar Kanjers voor Kanjers


De CH-ring, die is ingesteld ter nagedachtenis aan Cor Huntelaar (oud Financieel Directeur van De Graafschap), werd woensdagmiddag uitgereikt tijdens de jaarlijkse haringparty bij JPR Advocaten in Groenlo. De prijs werd overhandigd aan Kanjers voor Kanjers-voorzitter Vera Hoffman. De Stichting kon ook een geldbedrag van € 5250,00 in ontvangst nemen. Dat was de opbrengst van de haringveiling die onder leiding stond van de Doetinchemse notaris Lennard Kamps.

De Stichting Kanjers voor Kanjers brengt al jaren op velerlei wijzen gelden bijeen die volledig worden besteed aan (sportieve) projecten voor kinderen in de Achterhoek. De stichting steunt vele tientallen vooral kleinschalige initiatieven die het welzijn van kinderen vergroten. Vooral sport en spel krijgen daarbij veel aandacht.

Volgens de jury (die bestond uit Koos Kuiper, Willem Marks en Huub Kerkhoffs) kent de stichting een professioneel ogende organisatie die echter in handen is van enthousiaste vrijwilligers. "Door een betrokken en serieuze aanpak is de continuïteit gewaarborgd en wordt permanent gezocht naar nieuwe activiteiten die geld kunnen opleveren." De stichting wordt doorbij gesteund door ambassadeurs als de wielercoryfeeën Robert Gesink, Jeroen Blijlevens en Tristan Hoffman. Ook voetbalvereniging De Graafschap zal gaan meewerken aan projecten van Kanjers voor Kanjers.

V.l.n.r.: Tristan Hoffman, Kitty Heijink, Anne Verjans, Vera Hoffman en Eddy Goossens. Allen zijn betrokken bij de Stichting Kanjers voor Kanjers

Foto: Marcel Houwer 

De CH-ring werd eerder uitgereikt aan de Doetinchemse Tamara Tijdink die in actie kwam om een ziek plaatsgenootje en zijn familie aan adequate huisvesting en verzorging te helpen. Vorige jaar ging de prijs naar de Stichting Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner