Cas Peters kiest voor De Graafschap


Cas Peters kiest voor De Graafschap

De Graafschap is er in geslaagd om de zeer gewilde spits Cas Peters vast te leggen. Diverse clubs waren in de topscorer van FC Emmen geïnteresseerd, maar Peters zelf koos voor de Doetinchemse club. Hij tekende in Doetinchem voor twee jaar, onder voorbehoud van de medische keuring.

Diverse andere clubs in binnen- en buitenland dongen naar zijn hand. Maar Cas Peters koos voor de club waar hij eerder deze zomer ook al goede gesprekken mee voerde. “De Graafschap is een fantastische club, met een fijne sfeer en een prachtig publiek. Ik verheug me er op om hier de komende twee seizoenen te mogen spelen.”

Cas Peters viel vorig seizoen op door maar liefst 23 keer te scoren voor FC Emmen. Manager voetbal Peter Hofstede van De Graafschap is dan ook heel blij de topspits te hebben kunnen vastleggen. “Doordat er zoveel clubs in Cas geïnteresseerd waren, was het een lang en zwaar traject om hem binnen te halen. Het doet me goed te zien dat hij voor de sfeer en de clubcultuur van De Graafschap heeft gekozen.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht