U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Camiel Neghli verlaat De Graafschap voor transfer naar Sparta Rotterdam


Camiel Neghli verlaat De Graafschap voor transfer naar Sparta Rotterdam

De Graafschap en Sparta Rotterdam hebben overeenstemming bereikt over de transfer van jeugdexponent Camiel Neghli. De middenvelder anex buitenspeler vertrekt naar de Rotterdamse club.

'Camiel wilde graag de stap maakten'

“Wij zijn erg blij met de deal in financiële zin”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds. “Daarnaast wisten we dat Camiel graag een stap naar de Eredivisie wilde maken deze transferperiode, dat heeft hij, tezamen met zijn zaakwaarnemer, mij ook laten weten in de gesprekken die ik de afgelopen periode met hem heb gevoerd. Aan de andere kant is het altijd jammer als een speler die een groot deel van onze jeugdopleiding heeft doorlopen en zijn stempel inmiddels drukte op het veld, ons verlaat. Deze transfer beoordeel ik wederom als een hoog rapportcijfer voor onze jeugdopleiding. Wij gunnen Camiel deze stap en wensen hem heel veel succes in Rotterdam.”

'Dank aan iedereen bij De Graafschap'

“Vanaf het allereerste begin als jeugdspeler heb ik me ontzettend thuis gevoeld bij De Graafschap. Als jeugdspeler, maar ook als speler van de eerste selectie toen ik in 2020 mijn debuut maakte voor deze prachtige club. De Graafschap zal altijd een blauwe-wit stuk in mijn hart hebben. Ik maak nu de volgende stap. Ik hoop dat De Graafschap dat ook snel zal doen en we elkaar in de toekomst weer tegen komen. Dank aan iedereen bij De Graafschap voor de steun die ik in al die jaren heb gekregen!”

61 wedstrijden en 16 doelpunten

Camiel speelde vanaf 2014 in de jeugdopleiding van De Graafschap en maakte zijn debuut voor onze club op 4 december 2020 in het gewonnen uitduel met MVV Maastricht. In totaal kwam de Edenaar tot 61 wedstrijden voor de Achterhoekse trots waarin hij 16 keer scoorde en zes assists gaf.

Heel veel succes in Rotterdam, Camiel!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

zo
19
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner