U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Delano Burgzorg blij met eerste doelpunt voor De Graafschap: "Dit smaakt naar meer"


De invalbeurt van Delano Burgzorg tegen VVV-Venlo (1-2) was zaterdagavond één van de weinige hoogtepunten op De Vijverberg. Burgzorg kopte de aansluitingstreffer binnen en was daarna nog dicht bij de gelijkmaker. Afgezien van het resultaat was het een mooie avond voor het talent.

"Ik heb ervan genoten"

De jonge aanvaller kreeg van trainer Henk de Jong twintig minuten om zich te bewijzen en deed dat naar behoren. "De trainer kwam naar me toe en zei dat ik de verdedigers gek moest maken. Hij vroeg me alles te geven wat ik had. Ik viel wel goed in." Burgzorg slaagde in de opdracht die De Jong hem meegaf. Uit een voorzet van Serrarens maakte Burgzorg de aansluitingstreffer. Zijn eerste op het hoogste niveau. "Je maakt toch je eerste Eredivisie-doelpunt op De Vijverberg. Het was jammer van het resultaat, maar ik heb er wel van genoten", blikt hij terug.

"Ik hoefde alleen maar te knikken"

De spits zegt zelf niet een echt goede kopper te zijn. "Nee, totaal niet. De bal kwam mooi op mijn hoofd. Ik hoefde alleen maar te knikken. Er zat genoeg snelheid aan de bal. Meer hoefde ik eigenlijk niet te doen." Het scheelde niet veel of Burgzorg had De Graafschap een punt bezorgd op bijna identieke wijze als de 1-2. "Dat was precies hetzelfde. Ik probeerde 'm te schampen. Het was jammer dat de keeper 'm tegen de paal tikte."

Basisplek veroveren

Burgzorg is van de nul af en hoopt binnenkort een basisplaats te veroveren. "Dit smaakt naar meer. Ik wil gewoon een basisplek veroveren. In de minuten die ik krijg moet je gewoon alles en hopen op die basisplek", aldus Burgzorg.

{asset:31727:url}




Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner