U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Burgemeester verbiedt wedstrijd SC Preußen Münster in Varsselder en wordt nu gespeeld in Duitsland


De Burgemeester van de gemeente Oude IJsselstreek heeft de wedstrijd De Graafschap - SC Preußen Münster, die voor zaterdag 11 juli op de planning stond bij GWVV in Varsselder, verboden. Deze beslissing is genomen op advies van de politie. Er zouden signalen zijn dat een tiental supporters van de Duitse ploeg de openbare orde zou kunnen verstoren. De wedstrijd wordt nu in Duitsland gespeeld.

De Graafschap kreeg het slechte nieuws dinsdagmiddag te horen en heeft er alles aan gedaan om de wedstrijd toch door te laten gaan in Varsselder. Een bezoek aan de burgemeester en de politiechef mocht niet baten.

“Uitermate vervelend dit”, legt woordvoerder Marc Teloh uit. “Het is niet alleen balen voor onze staf die volgens een strak schema de spelers fit wil krijgen, maar zeker ook voor onze supporters en voor de mensen van GWVV. Er is in Varsselder veel tijd gestoken in de organisatie en daar zijn we de mensen van GWVV ook heel dankbaar voor. We gaan kijken naar een alternatief voor hen. Het is onvoorstelbaar dat ruim 1000 voetballiefhebbers worden gedupeerd door het eventuele slechte gedrag van een tiental mensen. De wedstrijd wordt nu op dezelfde dag om 16.00 uur gespeeld in het Duitse Drensteinfurt, op het terrein van SV Drensteinfurt Sportanlage am Erlfeld 4


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

ma
17
jun.

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner