U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Bestelrent partner van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie


Bestelrent partner van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie

Bestelrent is niet alleen verhuurder van de busjes waarin alle spelers en begeleiders van de Voetbalacademie naar uitwedstrijden rijden, maar ook sinds kort Maatschappelijk Partner van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie.

Directeur-eigenaar Ruben Lubbers vertelt vol trots: “Sinds dit seizoen verhuren we onze busjes aan de teams. Nadat de voertuigen beplakt werden merkten we meteen een groot enthousiasme bij een breed publiek. Niet alleen iedereen van de Voetbalacademie sprak vol lof over de kwaliteit van onze voertuigen maar ook uit het hele land krijgen we, via social media, reacties van mensen die onze busjes gezien hebben. Dat is niet alleen leuk om te vernemen maar het brengt ons bedrijf meer zichtbaarheid dan we konden vermoeden. We gaan nu een stap verder in de samenwerking. Op deze wijze combineren we onze maatschappelijke bijdrage in de Achterhoek met het zakelijke motief van naamsbekendheid.”

Coördinator Jan van Londen licht toe: “Kwaliteit en veiligheid van de busjes staat voorop. Onze vrijwillige chauffeurs brengen de inzittenden door heel Nederland en dat moet natuurlijk wel veilig. Onze teams voetballen bijna allemaal op het hoogste niveau in de landelijke competities. Daardoor moet er letterlijk door heel Nederland gespeeld worden. De professionele uitstraling van onze teams wordt ondersteund door de representatieve busjes. Dat horen we vaak van de tegenstander en eigen spelers.”

Naast verhuur van personenbusjes, verhuurt Bestelrent ook bestel- en verhuiswagens (met laadklep) op B-rijbewijs. Ook voor shortlease financial- en operational lease van deze voertuigen ben u bij Bestelrent op het juiste adres. Meer informatie is te vinden op www.bestelrent.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

ma
17
jun.

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner