U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


BAS Ballon Man of the Match Jordy Tutuarima: "Zo'n mooie en warme club"


Jordy Tutuarima sloot tegen Willem II een emotionele tijd af met een mooie overwinning op Willem II (2-1.) De linksback van de Superboeren werd onlangs vader van een dochtertje, maar verloor ook een kindje. Na afloop werd Tutuarima op prachtige wijze een hart onder de riem gestoken, waar hij erg dankbaar voor is.

"Zo'n warme en mooie club"

De steun van de supporters deed Tutuarima veel, zo vertelde hij na afloop. "Dat maak je niet vaak mee. Ik ben geen emotionele jongen die gaat huilen, maar je voelt het wel. Ik heb ook elke dag contact gehad met de spelers… Dit zegt ook veel over De Graafschap. Het is zo'n warme, mooie club." Op de woensdag voorafgaand aan het duel met de Tilburgers vond de begrafenis plaats. "Ik moest het goed afronden voor mijn kleine, het moest een mooi afscheid worden. Gelukkig is dat gebeurd. Woensdag was het hele team erbij. Het is een moment dat ik nooit meer zal vergeten."

BAS Ballon Man of the Match

Tutuarima werd zondag door onze supporters verkozen tot BAS Ballon Man of the Match. De linksback speelde een sterke wedstrijd en mocht negen punten bijschrijven. Zijn goede spel leverde hem negen punten voor het Man of the Match-klassement op. Stef Nijland en Bart Straalman werden respectievelijk tweede en derde.



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner