U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


AVDD langer veiligheidspartner De Graafschap


AVDD langer veiligheidspartner De Graafschap

De Graafschap en AVDD hebben hun samenwerkings- en sponsoringcontract met een seizoen verlengd. Daarmee is het bedrijf uit ’s-Heerenberg tenminste nog een jaar de beveiligingspartner van De Graafschap.

De club zal de eigen veiligheidsorganisatie dit seizoen wel wat anders gaan invullen dan in de afgelopen jaren. Veiligheidscoördinator Frank Bijlsma heeft de afgelopen weken tientallen vrijwilligers opgeleid tot gecertificeerd steward. Zij gaan een groot deel van de stewardorganisatie voor hun rekening nemen, aangevuld met mensen van AVDD. De beveiligingspartner blijft daarnaast verkeersregelaars leveren, de dagelijkse brand- en sluitronde en frequente surveillacerondes verzorgen.

Directeur Hugo Harmsen van AVDD zette samen met De Graafschaps directeur commercie en marketing Martine Zuil zijn handtekening onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. "Mooi dat we opnieuw tot overeenstemming zijn gekomen", zegt Zuil. "Ik ben er van overtuigd dat de nieuwe opzet, waarbij eigen vrijwillige stewards worden ingezet naast AVDD-medewerkers, zijn vruchten gaat afwerpen. Sowieso is het mooi dat een Achterhoeks bedrijf als AVDD langer aan De Graafschap verbonden blijft."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
24
sep.
20:00
uur
Fcutrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner