U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Anthony van den Hurk is terug en voelt zich goed: "Ik kan vuur brengen"


Na 73 minuten bij De Graafschap - Telstar gaat het bord met nummer 9 eindelijk weer omhoog. Na ruim vier maanden blessureleed maakte Anthony van den Hurk tegen Telstar (1-0 winst) zijn langverwachte entree. "Ik voel me heel goed en wil in de komende wedstrijden belangrijk zijn."

Prachtige Telstar-herinnering

De laatste speelminuten van Van den Hurk in competitieverband waren vorig jaar december, uitgerekend tegen Telstar (3-2 verlies). "Toen maakte ik een prachtig doelpunt", herinnert de spits zich nog. "Helaas kreeg ik in januari te maken met knieklachten, waarvan de oorzaak moeilijk te vinden was. Gelukkig ben ik nu weer fit", aldus Van den Hurk, die bij zijn rentree op De Vijverberg werd toegezongen.

"Kan vuur brengen"

"Toen ik aan de warming-up begon, hoorde ik de supporters al mijn naam scanderen. Heel mooi om te voelen, die steun. Prachtig dat ik in een thuiswedstrijd mijn rentree heb gemaakt", zegt de fysiek sterke spits. "Ik voel me superfit, mijn knie voelt goed aan en tijdens de trainingen heb ik nergens last van. Ik wil belangrijk zijn voor de ploeg, op training én in wedstrijden. Ik kan 'vuur' in de ploeg brengen, daar wil ik voor zorgen."

Op naar de play-offs!

Van den Hurk maakt zich samen met zijn teamgenoten klaar voor de halve finale van de Jupiler Play-Offs, die op 10 en 13 mei worden gespeeld tegen Telstar. Zaterdag 28 april wordt de reguliere competitie afgesloten tegen Jong AZ. Met FC Eindhoven deed Van den Hurk al nacompetitie-ervaring op. "Toen stroomden we ook in de halve finale in. Bij Eindhoven waren 3.000 supporters en hier op De Vijverberg misschien wel 10.000. Dat kan de doorslag geven voor ons."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner