U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Aanpassingen rondom de horeca tijdens wedstrijden


Aanpassingen rondom de horeca tijdens wedstrijden

De afgelopen wedstrijden hebben wij geconstateerd dat de nieuwe werkwijze een aantal uitdagingen met zich meebrengt. Vanzelfsprekend kijken wij daar goed naar en dat heeft geresulteerd in een aantal aanpassingen.

Aantal aanpassingen

We hebben de afgelopen weken gezien dat er rijen stonden voor de barren en dat het langer duurde voordat supporters hun consumpties kregen. Daar waren een aantal oorzaken voor, die we nu gaan aanpakken met een aantal aanpassingen. Vanaf de wedstrijd tegen Helmond Sport van aanstaande maandag zal er een extra bierbar zijn in de supporterskantine. Hierdoor moet de stroom van supporters beter verdeeld worden over alle barren.

Roodbergentribune

Daarnaast zagen we dat ook achter de Roodbergentribune de wachttijd voor een drankje of hapje langer was. Hierdoor hebben we besloten extra tappunten te openen onder de tribune. Op die manier hopen we ook daar de supportersstroom beter te verdelen over de verschillende barren en de doorlooptijd te versnellen. Voor de wedstrijden die volgen kijken we of het mogelijk is om nog een extra bar te openen op het Spinnekopplein naast de maatregelen die we al nemen voor de komende wedstrijd tegen Helmond Sport.

Extra uitleg en cursus

Daarnaast gaan we een extra uitleg en cursus geven aan onze barmedewerkers. We denken dat daarmee de doorlooptijd en de tijd die een bestelling kost zal verminderen.

Ook deze aanpassingen zullen we blijven monitoren om ervoor te zorgen dat iedereen binnen relatief korte tijd over een hapje of drankje kan beschikken.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportpark 't Elderink, Hengelo (Gld.)

Logo De Graafschap PNG
za
20
jul.
14:00
uur
Al Nasr
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner