65 Jaar De Graafschap --> bestel nu dit prachtige boek!


65 Jaar De Graafschap --> bestel nu dit prachtige boek!

In het kader van het 65-jarig jubileum van De Graafschap worden er allerlei activiteiten georganiseerd. In november 2019 zal, als onderdeel hiervan, het boek ’65 jaar De Graafschap’ verschijnen.

In dit boek treft u veel foto’s en verhalen aan uit de rijke historie van onze prachtige club. Maar natuurlijk ook een overzicht van de meest gedenkwaardige momenten en de vele hoogte- en dieptepunten tussen 1954 en 2019.

Het boek is een uitgave van Uitgeverij Hermans in Hengelo Gld met een hardcover in het formaat 24 x 30cm met ca. 320 pagina’s. Een fraai koffietafelboek dat elke De Graafschap-fan zal willen bezitten.

De winkelprijs zal €29,50 bedragen, bij voorintekening slechts €25,00. Een deel van de opbrengst zal ten gunste komen van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie en Stichting Pak An.

De Graafschap en de Business Club ondersteunen deze uitgave van harte en attenderen u op de volgende opties omtrent deze uitgave:

  • Voor €250,- (incl. BTW) ontvangt u 5 boeken en plaatsing van logo van uw bedrijf in het boek.
  • Staffelkorting bij afname van meerdere exemplaren voor bv. relatiegeschenk of kerstpakket. Vanaf 50 exemplaren is een gepersonaliseerde pagina mogelijk.

Bij interesse kunt u dit aangeven bij Judith Roelofsen.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de uitgever. De contactgegevens treft u hieronder aan.

Willy Hermans
w.hermans@uitgeverijhermans.nl
Tel: 06-11912829Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.