U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Schitterende start Bijzondere Eredivisie


Op zondagochtend 26 september was de kick-off van de Bijzondere Eredivisie bij De Graafschap in het stadion De Vijverberg. Het was een sterk deelnemersveld met de teams van De Graafschap, Sc Heerenveen, VVV-Venlo, SC Cambuur en FC Emmen. Onze keeper Joris had eerder een oproep gedaan om 100.000 mensen naar het stadion te krijgen. De 100.000 hebben we niet gehaald, maar wel een vol vak met enthousiaste Graafschapsupporters!

Voordat de Bijzondere Eredivisie van start ging werden portretfoto’s gemaakt van de spelers en de staf. Midden op het veld werden de teamfoto’s gemaakt in het nieuwe shirt voor het seizoen 21/22. De deelname van De Graafschap aan de Bijzondere Eredivisie wordt mede mogelijk gemaakt door maatschappelijk partners Coffee Fresh en JPR Advocaten. Beide partners waren dan ook aanwezig bij de officiële presentatie van de nieuwe shirts.

De Bijzondere Eredivisie werd geopend door een welkomstwoord van onze algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. Om 11.30 uur was de aftrap tussen De Graafschap en SC Heerenveen en VVV-Venlo tegen FC Emmen. De Graafschap speelde een ontzettend sterke wedstrijd, met steun van vele supporters die met trommels, vlaggen en gezang er een fantastische sfeer van maakten. De Graafschap speelde haar eerste wedstrijd gelijk met 1-1. Het meedoen was vele malen belangrijk dan het winnen. Iedere speler kreeg speeltijd en we zagen ontzettend blije gezichten. De tweede wedstrijd ging voetballend iets minder. Er werd ruim verloren van FC Emmen maar dat mocht de pret niet drukken. Na de wedstrijden gingen de spelers net als de profs mee voor een interview in de persruimte. Daar lieten zij weten hoe gaaf ze de eerste speeldag in hun eigen stadion vonden. De interviews zijn terug te zien op onze eigen socials . En om terug te komen op Joris, we zagen geen 100.000 toeschouwers maar wel 100.000 keer een glimlach op deze mooie dag!

De Bijzondere Eredivisie wordt mede mogelijk gemaakt door Players United, het NSGK en met steun van de Vriendenloterij.
Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
10
dec.
20:00
uur
Helmondsport
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner