U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Kom scoren in de bieb!


Kom scoren in de bieb!

Op vrijdag 3 januari 2020 kleurt de bibliotheek van Doetinchem blauw-wit. Tijdens De Graafschap kindermiddag vinden er vanaf 13.30 uur leuke educatieve en sportieve activiteiten plaats in de Bibliotheek in Doetinchem. Het doel van de middag is om kinderen en jongeren enthousiast te maken voor lezen door spelenderwijs om te gaan met (digi)taal.


De Graafschap kindermiddag
Tijdens De Graafschap kindermiddag kunnen jonge voetbalsupporters hun hart ophalen in de bibliotheek. Gedurende deze dag zijn er tal van educatieve en sportieve activiteiten georganiseerd waarmee de kinderen - in de leeftijd van 6 tot 14 jaar - zich kunnen vermaken. Tafelvoetbal, leesbingo, een potje FIFA spelen tegen de eSporter van De Graafschap en een pannaveldje zijn maar een paar voorbeelden van wat er te doen is. En natuurlijk staat er een tafel vol met grappige en spannende (voetbal)boeken klaar. Wat we voor de rest allemaal gaan doen, dat is nog een verrassing, maar mascotte Guus zal in ieder geval aanwezig zijn.


Programma

De aanvang van De Graafschap kindermiddag is van 13.30 uur tot 16.30 uur in de Bibliotheek in Doetinchem aan de IJsselkade. Op verschillende locaties in de bibliotheek worden van allerlei activiteiten gehouden waaraan de kinderen kunnen deelnemen.


Samenwerking
De Graafschap wil op allerlei manieren meer zichtbaar zijn in de regio. Met deze samenwerking geeft de club verdere invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Samen met de bibliotheek West-Achterhoek hebben we de handen ineen geslagen om taal en lezen onder de aandacht te brengen bij kinderen.


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Cambuur stadion, Leeuwarden

SC Cambuur
vr
08
mrt.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner