U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​G-team genomineerd in de categorie 'Aangepast sporter van het Jaar'


​G-team genomineerd in de categorie 'Aangepast sporter van het Jaar'
Foto: Gerrit Kempers

De Graafschap G-team is genomineerd voor de Doetinchemse sportverkiezing in de categorie 'Aangepast sporter van het Jaar'. Op dinsdag 27 januari 2020 wordt bekend of het G-team de winnaar is van deze prachtige onderscheiding.

De genomineerden voor de Doetinchemse Sportverkiezing zijn bekend gemaakt door een vakjury, bestaande uit wethouder Rens Steintjes, Jan Smit (Sportservice Doetinchem), Wim de Korte (Buha), Jasper Hazelaar (regio8) en Patrick Berendsen (ex-topsporter). In totaal zijn er in acht sportcategorieën prijzen te winnen. De Graafschap G-team is genomineerd in de categorie 'Aangepast sporter van het Jaar'. De andere kanshebbers voor deze prijs zijn showdowners Twan Kruis en Marthe de Kruif.

Het is een fantastisch jaar voor het G-team. Zo komen de jongens en meisjes in de mooiste voetbalstadions in Nederland en zijn ze regelmatig te zien in de lokale-, regionale -en landelijke media. De ontwikkeling die de jongeren doormaken is fantastisch om te zien. Ze hebben plezier, helpen elkaar en voelen de waardering. Het is nu aan de vakjury, samen met verenigingen en het onderwijs uit Doetinchem, om te bepalen wie op 27 januari deze prijs in ontvangst mag nemen.

De jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Doetinchem vindt plaats in de Schouwburg Amphion. Wilt u ook graag aanwezig zijn op deze mooie avond? Dat is mogelijk en gratis! Kijk op www.doetinchemsport.nl voor meer informatie.


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Cambuur stadion, Leeuwarden

SC Cambuur
vr
08
mrt.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner