U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap Verbindt & Pak An gekoppeld door De Heerenboeren


​De Graafschap Verbindt & Pak An gekoppeld door De Heerenboeren
Op de foto van links naar rechts: Michael Ogubai (De Graafschap Verbindt), Antoinet Looman (stichting Pak An), Michaël Kempka (De Heerenboeren), Gijs Jolink (stichting Pak An)

De Heerenboeren en Pak An, een match made in heaven… eh… in de Achterhoek. Samen zorgen wij ervoor dat er nog meer mooie initiatieven van de grond komen in de regio. Er zijn veel overeenkomsten met Stichting De Graafschap Verbindt, waardoor samenwerken en elkaar ondersteunen voelt als een logische stap.

Wat doet Pak An?

Er bruist van alles in de grijze massa van vele Achterhoekers. Maar hoe maak je die ideeën werkelijkheid? Wie helpt je als je een geniaal idee hebt om de Achterhoek een stukje mooier te maken, maar je hebt niet de ervaring of middelen om het uit te voeren? Who you gonna call? Stichting Pak An! Toffe ideeën kunnen bij Stichting Pak An, ontstaan in 2016 vanuit een samenwerking tussen Grolsch en de Feestfabriek, ingediend worden. Ziet Stichting Pak An er toekomst in? Dan krijg je persoonlijke coaching van een ervaringsdeskundige bij de uitvoering van je plan, promotionele voordelen en eventueel zelfs een financiële bijdrage.

Tal van plannen

Ondertussen steunt Stichting Pak An al meer dan 200 plannen en daar zitten flink wat pareltjes tussen! Wat te denken van de elektrische brommer Brekr, Achterhoekse whiskey uit Zelhem, al heel wat mooie boeken, de Slimste weg van Nederland, surivalschuur Barnstacle, een dorpsontbijt, kennismakingsspel in Toldijk en het Meiden en Vrouwen Voetbal Achterhoek. We hebben al meer dan 40 vrijwillige coaches, maar er kunnen er altijd meer bij, want elke vraag is anders.

Een nóg mooiere Achterhoek

En de ideeën blijven binnenstromen… Met deze samenwerking en een substantiële bijdrage via de Stichting De Graafschap Verbindt (mogelijk gemaakt door De Heerenboeren) kun je er dus donder op zeggen dat er nog veel meer toffe Achterhoekse plannen gerealiseerd kunnen worden. Samen zorgen we ervoor dat de Achterhoek ook voor jongeren en startende bedrijven the place to be is en blijft! Heb jij ook een idee of wil je helpen met je kennis en ervaring? Ga naar anpakken.nl, waar je tevens een hele rij anpakkers vindt die jou voorgingen.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/Nx48qqtli0s


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner