U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap opent beweegtuin tijdens sportmiddag Debbeshoek Ulft


De Graafschap opent beweegtuin tijdens sportmiddag Debbeshoek Ulft

Op 18 september vond er een sportmiddag plaats in de Beweegtuin bij woonzorgcentrum en verpleeghuis Debbeshoek in Ulft. Aan deze dag deden niet alleen de vaste deelnemers van de beweegtuin mee, ook selectiespelers van De Graafschap gingen de uitdaging aan. Daarnaast waren 'De Graafschap OldStars' aanwezig voor een demonstratie walking football.

De beweegtuin bij Debbeshoek in Ulft biedt drie keer per week beweging aan voor groepen senioren uit de gemeente Oude IJsselstreek. Met het aanbieden van actieve lessen streeft Debbeshoek naar het verhogen van de lichamelijke conditie, kracht, balans en mobiliteit. Dit levert een bijdrage aan valpreventie, langer zelfstandig blijven wonen, zelfredzaamheid en het tegengaan van eenzaamheid bij ouderen.

Jelle Hoogeveen, locatiemanager Debbeshoek: “Op dit moment bestaat er een wachtlijst voor deelnemers. Om een extra groep te draaien is er extra financiering nodig. Met deze sportmiddag brengen we de beweegtuin en de voordelen onder de aandacht; we hopen op termijn extra financiële ondersteuning te ontvangen om meer deelnemers te kunnen laten bewegen en beleven.”

Hans Martijn Ostendorp , directeur De Graafschap: “Vanuit de gedachte dat we willen bijdragen aan een vitale, gezonde en leefbare Achterhoek zijn wij hier heel graag aanwezig. We vinden het belangrijk dat er aandacht is voor de positieve uitwerking van vitaliteit van ouderen in de regio Achterhoek. Daarbij; met onze aanwezigheid hopen we meer ouderen in de regio te stimuleren in beweging te komen en dat te blijven doen.”

IMG_E7590.JPG

IMG_E7620.JPG

IMG_E7717.JPG

IMG_E7775.JPG

IMG_E7729.JPG


Overzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

ma
17
jun.

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner