U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Column: 'Zelfvertrouwen'


Column: 'Zelfvertrouwen'

Het G-team van De Graafschap speelde afgelopen zondag de tweede ronde in de Bijzondere Eredivisie. Naar aanleiding van deze speelronde schreef Mariska Bais, projectcoördinator maatschappelijk van De Graafschap, het volgende verhaal. Keeper Julian speelt hierin een hoofdrol. Veel leesplezier!

“Wat ben jij goed jongen”. Vol bewondering kijkt de scheidsrechter hem aan. Julian knikt. Hij weet het.

Dat keepers in het reguliere voetbal vaak lengte hebben en Julian de kleinste van het veld is speelt voor hem geen rol. Hij wil keepen. Vol zelfvertrouwen, overtuiging en uitstraling. Hij weet dat hij goed is.

Vandaag staat hij onder de lat tegen FC Utrecht. Verdedigt zijn doel als een leeuw en stuurt geconcentreerd zijn troepen aan. De aanvaller van de tegenstander komt vaak voor hem. Twee keer zo groot. Julian is niet onder de indruk. Houdt de nul vast. Hij weet dat hij goed is.

Vlak voor het eindsignaal raakt een prachtig afstandsschot van FC Utrecht het net achter hem. Goal van de dag. Julian weet het, deze had niemand tegengehouden. Na de wedstrijd ontvangt hij nog meer complimenten. Trots verlaat hij het veld. Hij heeft indruk achtergelaten.

Kleine man, groots keeper.

Julian-1.jpgOverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Erve Asito, Almelo

Logo heracles
vr
07
okt.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner