Uitslagen: zeven overwinningen, vier nederlagen en vier gelijke spelen

Aan het einde van week 6 kan er een positieve balans worden genoteerd: zeven wedstrijden werden gewonnen, vier teams gingen onderuit en viermaal werd er gelijkgespeeld.

Eerste punt voor O16

De O16 behaalde zaterdag tegen NAC Breda na drie wedstrijden het eerste punt. Hoewel de Superboeren de beste kansen hadden op de voorsprong, waren het de gasten die na rust op voorsprong kwamen. In de slotfase kwam De Graafschap toch nog langszij en had het zelfs nog mogelijkheden op de overwinning. Met dit punt verlaat de O16 de laatste plaats in Divisie 2.

Internationaal vierluik op De Bezelhorst

De O10 speelde zondag een vierluik in Doetinchem. Niet de minste tegenstanders waren te gast op Sportpark De Bezelhorst: FC Köln, Borussia Mönchengladbach en PSV kwamen op bezoek.

Trainer Wout Walterbos: "Het vierluik was van een zeer goed niveau, een mooie ervaring voor onze jongens. Door goede contacten met de trainers van de drie clubs hebben we dit toernooi snel weten te organiseren. Ik ben erg tevreden over hoe wij ons als Graafschap gepresenteerd hebben. De groep heeft ervan genoten!"

Alle uitslagen

De O21 zag FC Twente/Heracles er in de slotfase met de overwinning vandoor gaan. Ook de O18 behaalde niet het gewenste resultaat: de 1-0 voorsprong kon niet worden vastgehouden, waardoor er na 90 minuten een 1-1 gelijkspel op het bord stond.

O13-1 boekte in Rotterdam alweer de vierde overwinning op rij en gaat daarmee aan kop in Divisie 3. Ook veel van de andere jongste jeugdteams konden een zege noteren. Bekijk alle uitslagen van afgelopen week hieronder!