Uitslagen: O16 verslaat AFC Ajax, O17 scoort acht keer

Afbeelding: Foto Frehe

Het beste werd voor het laatst bewaard deze zaterdag: om 15.00 uur werd AFC Ajax verslagen door de O16 en de O17 won met zeer ruime cijfers van Excelsior Rotterdam. De O11 en O12 spelen morgen het vervolg van hun toernooi.

O17 scoort achtmaal

De O17 versloeg hekkensluiter Excelsior Rotterdam met ruime cijfers. Al bij rust stond er een comfortabele 6-0 voorsprong op het scorebord, mede door drie doelpunten van Wessel Klaassen. Na rust werd er nog tweemaal gescoord, waardoor er een overtuigende 8-0 overwinning kon worden genoteerd.

O16 wint van AFC Ajax

De wedstrijd die dit weekend te volgen was op onze Instagram Stories was die van de O16 tegen AFC Ajax. Kijkers zagen de ploeg van trainer Armand Mannen voor rust op een 2-0 voorsprong komen via doelpunten van Weber en Hendriksen.

De gasten uit Amsterdam scoorden nog uit een penalty de aansluitingstreffer, maar dit bleek het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Einde ongeslagen reeks voor O18 en O21

Voor zowel de O18 als de O21 kwam er vandaag een einde aan de ongeslagen reeks in de competitie. De O18 verloor uit bij Feyenoord met 2-0. De O21 ging met 6-2 onderuit bij PEC Zwolle. De Zwollenaren nemen daarmee de eerste plek over van de O21.