Uitslagen: genoeg overwinningen in carnavalsweekend

Carnaval of niet, er werd gewoon volop gevoetbald door onze jeugdteams dit weekend. O16 en O15 wisten ruime overwinningen te boeken. De O13-1 won voor de vijfde keer op rij.

O16 komt op stoom

De O16 heeft de smaak te pakken in Divisie 2. Nadat een week eerder tegen NAC Breda het eerste punt werd gepakt, won de ploeg van trainer Sjoerd Voerman zaterdag met 3-0 van Alphense Boys.

De O16 ging ondanks een lastige eerste helft met een 1-0 voorsprong rusten. In de 63e minuut werd de voorsprong verdubbeld, waarna niet veel later de wedstrijd definitief in het slot werd gegooid. De O16 verlaat daarmee de degradatieplekken en klimt naar plaats zes op de ranglijst.

Ruime overwinning voor O15-1

De O15-1 bezette voor dit weekend de laatste plaats in Divisie 2, maar wie zaterdag langs de lijn stond zou dit niet hebben teruggezien. De Graafschap klapte erop- tegen FC Twente/Heracles en stond binnen de kortste keren op een ruime 3-0 voorsprong. Snel na rust werd het zelfs 4-0 en 5-0 voor het team van Armand Mannen.

De O15-1 liet het na om nog ruimer uit te lopen, maar zag de gasten nog wel een eretreffer maken. De O15-1 stijgt met deze overwinning naar plek 6.

Vijf op een rij voor O13-1

De O13-1 wist zaterdag ook Roda JC aan de zegekar te binden. Daarmee behaalt het de vijfde overwinning achtereen in Divisie 3A.

Het ging echter niet zonder slag of stoot voor de jonge Superboeren. De O13-1 kende tot acht minuten voor tijd een comfortabele 2-0 voorsprong, wat gepaard ging met een dito veldoverwicht. Een vrije trap van Roda JC die door iedereen werd gemist zorgde toch nog voor een spannende slotfase, waar diep in de blessuretijd nog aan de noodrem moest worden getrokken om een gelijkspel te voorkomen.

Bekijk alle uitslagen van dit weekend hieronder!