Gastgezinnen voor talenten in Achterhoek gezocht


Gastgezinnen voor talenten in Achterhoek gezocht

De jeugdopleiding van De Graafschap is voor jonge talentvolle voetballers (14 - 19 jaar) op zoek naar gastgezinnen in de regio Doetinchem. Trainen, wonen en naar school gaan op één plek is noodzakelijk voor deze talenten om hun weg naar de top te bereiken.

Tweede thuis

Lijkt het u leuk om een talentvolle voetballer, die ver van de regio Doetinchem woont of zelfs uit het buitenland komt, een tweede thuis te bieden? Wilt u een topsporter helpen zijn doelen te realiseren? Meld u dan aan als gastgezin! Een gastgezin is niet alleen een ontzettend leuke en leerzame ervaring voor de voetballer, maar zeker ook voor u en eventueel uw kinderen, die het vaak enorm gaaf vinden om tijdelijk een gastbroer te hebben.

Goede match

Een goede match tussen het gastgezin en de sporter is een belangrijke voorwaarde, maar ook een eigen slaapkamer, gezonde voeding en goede nachtrust zijn belangrijk. Een gastgezin kan zich verplaatsen in de achtergrond van het talent en realiseert zich dat een speler elke dag met topsport bezig is. Voor het levensonderhoud van de voetballer ontvangt u een onkostenvergoeding. Gastgezinnen met alle mogelijke gezinssituaties zijn welkom om te reageren.

Aanmelden of meer informatie?

Bent u enthousiast geworden en wilt u een voetbaltalent een warm thuis geven? Stuur dan een e-mail naar karen.wevers@degraafschap.nl. Uiteraard geven we u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden in ons gastgezin- programma. Indien u iemand kent die interesse zou kunnen hebben, horen we dat ook graag.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht