U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Even voorstellen: Karin Wissink, Wedstrijdcoördinator


Even voorstellen: Karin Wissink, Wedstrijdcoördinator

Bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie zijn veel mensen werkzaam, in dienst of als vrijwilliger. Trainers, teammanagers, verzorgers, coördinatoren en anderen zetten zich volop in voor onze spelers en teams. Aan het woord is Karin Wissink, Wedstrijdcoördinator.

Wat is jouw rol binnen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie?

Bij De Graafschap Pincvision Voetbalacademie ben ik wedstrijdcoördinator van de jeugd. Seizoen 17/18 ben ik begonnen met deze mooie functie. Het mooie aan deze functie is om oefenwedstrijden te plannen op niveau en in te schrijven voor toernooien waar de spelers wat van kunnen leren. Door de week probeer ik oefenwedstrijden in te plannen in de regio. Leuk ook voor de amateur verenigingen in de regio.

Welke werkzaamheden/taken vervul je?

De grootste taak is het bij houden van het “jaarplan”. Hierin wordt de planning van de jeugdteams, O9 t/m O19, bij gehouden. Zo noteer ik alle competitie wedstrijden, plan oefenwedstrijden in, schrijf de teams in voor toernooien en onderhoud contacten met andere voetbalverenigingen zowel amateurverenigingen als betaald voetbalorganisaties.Tevens staan hier de vakanties van de teams in.

De wedstrijden op zondag worden gespeeld bij DZC’68 maar mochten er wedstrijden zijn op andere dagen dan heb ik de mogelijkheid om uit te wijken naar SC Doesburg of EDS in Ellecom. Gelukkig kan De Graafschap daar vaak terecht en is het contact erg goed. Iedere week stuur ik het “jaarplan” naar de spelers, ouders, scouts en alle betrokkenen van de voetbalacademie. Ook maak ik het speelschema van de jeugd die wekelijks op de site te vinden is. Een nauw contact met Mariska Bais, communicatie De Graafschap, en Roy Kusters is hier van groot belang.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor ben ik jeugdcoördinator geweest bij voetbalvereniging DZC’68 in Doetinchem. Ik ben daar ongeveer 5 jaar jeugdcoördinator geweest bij de JO11. Deze afdeling bestond uit ongeveer 11 voetbalteams waarbij ik het aanspreekpunt was voor onder andere spelers en ouders. Ook het maken van het winterprogramma was één van mijn taken.Verder ben ik voorzitter geweest van de klankbordgroep voor regio 5 Oost van de KNVB. In de klankbordgroep ben je het aanspreekpunt voor amateurverenigingen in jouw regio.

Ook zit je de vergadering voor, voor de indeling van de voorjaars- en najaarscompetitie.


Wat doe je naast je werkzaamheden bij de jeugdopleiding?

Naast de werkzaamheden bij de voetbalacademie ben ik getrouwd en heb 1 dochter en 2 zoons. Alle 3 de kinderen voetballen bij DZC’68. Van beroep ben ik pedicure en heb een eigen salon. Bij cliënten die niet naar de salon kunnen komen ga ik “aan huis”, ambulant zoals dat heet.

Verder doe ik vrijwilligerswerk. Op vrijdagochtend werk ik in de mediatheek van ’t Rietveldlyceum in Doetinchem. Hier neem ik boeken in en leen ze uit, restaureer boeken en probeer ik te zorgen dat de mediatheek een rustige werkplek is voor de leerlingen. Bij DZC’68 draai ik geregeld kantinedienst op zaterdag. Wat leuk is aan een combinatie van bovenstaande werkzaamheden is dat ik mag/kan werken met mensen van verschillende leeftijden. Zo zijn er jongeren op school en zijn het vaak wat “oudere” cliënten in mijn werk als pedicure. Dat maakt het plaatje compleet.

Bij de thuiswedstrijden van De Graafschap 1 zijn we altijd met het hele gezin aanwezig.

Wat zouden mensen van je moeten weten?

Misschien kan de vraag beter zijn: Wat zouden mensen van mij willen weten? Wat de mensen van mij zouden moeten weten dat weten ze al. (Denk ik)


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner