U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap O21 onderuit tegen Heracles Almelo: "Stonden aardig onder druk"


De Graafschap O21 is er dinsdagmiddag niet in geslaagd een resultaat te boeken tegen de beloftenploeg van Heracles Almelo. Op De Bezelhorst in Doetinchem werd het 0-2 voor de gasten uit Almelo, Mohamed Amissi maakte beide doelpunten.

Snelle rode kaart

Bij de Superboeren werd Nick Kaaijmolen na 25 minuten met een direct rode kaart uit het veld gestuurd. De ploeg van trainer Jan Vreman hield stand, maar kwam kort na rust op achterstand door een benutte strafschop van Amissi. Diezelfde speler van Jong Heracles Almelo verdubbelde de score twintig minuten voor tijd. “De zege van Heracles is verdiend”, zei de jarige Jan Vreman na afloop. “Zeker met tien man, kwamen we aardig onder druk te staan. Toch waren er ook omschakelmomenten, het is jammer dat we daar niet meer uitgehaald hebben. Of in ieder geval gevaarlijker konden worden.”

Ander systeem

Na de rode kaart veranderde het systeem in een 4-4-1-formatie. “Anders worden de ruimtes te groot. Zeker tegen Heracles, een ploeg die in de intensiteit iets verder is, moet je dat doen. Omdat we snel met een man minder speelden, is het jammer dat we ons niet voldoende konden meten met Heracles.” De Graafschap O21 heeft na vier duels drie punten behaald. Niet alleen de ontwikkeling van de spelers is een belangrijk doel, ook de resultaten tellen. “Je wilt als ploeg namelijk punten halen en goede dingen laten zien. Daar horen ook overwinningen bij”, vervolgde Vreman. “Daarin zitten we aan de verkeerde kant op dit moment.”

Opstelling De Graafschap O21: Rondeel; Akarom, Hilderink, Esselink, Bakker (70. Lieshout); Kaaijmolen, Van Nispen, Jochemsen (88. Vervelde); Chiazor, Azzouz (46. Wenting) en Vergara Berrio.

{asset:36888:url}




Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner