Jeugdopleiding

Logo_Pincvision_Voetbalacademie_RGB.eps.jpg#asset:20659:url

De Graafschap Pincvision Voetbalacademie is de jeugdopleiding van BVO De Graafschap, ondergebracht in de Stichting Talenten Academie Achterhoek. In het seizoen 2018/2019 kent de Voetbalacademie 10 teams tussen O9 – O19 in de reguliere competitie.

Missie: Bijdragen aan de kwaliteit van het jeugdvoetbal in de Achterhoek, dit te optimaliseren en te borgen; talent herkennen en de kans bieden het maximale uit zichzelf te halen.

Visie: De Graafschap Pincvision Voetbalacademie is de aanvoerlijn van Achterhoeks voetbaltalent naar het eerste team van De Graafschap, dat hiermee een herkenbaar regionaal gezicht heeft en structureel op het hoogste niveau van Nederland speelt. Daarbij heeft elke speler die onze Voetbalacademie verlaat zich als sporter en als mens sterk ontwikkeld.

Kwaliteit in het samenwerken en de communicatie met onderwijs, KNVB, amateurverenigingen en andere betaald voetbal organisaties op het gebied van kennis en expertise staat hierin centraal.

Opleiding
Profplan (O19, O17, O16)
Basisplan (O15, O14, O13)
Talentenplan (O12, O11, O10, O9)

Via onderstaande links vindt u alle informatie over de jeugdteams van De Graafschap en de activiteiten van de Voetbalacademie.