U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Samenwerking met het onderwijs


Een belangrijk aandachtspunt is de samenwerking met het onderwijs in de Achterhoek. Daarbij streven we naar een meer geïntegreerde aanpak en goede afstemming van programma en rooster. Net als afgelopen seizoen wordt dit opgepakt door Anke Evers in samenwerking met Karen Wevers.

Basisonderwijs

Het streven is om alle kinderen op de basisscholen in de Achterhoek te inspireren om, met plezier, te bewegen. Voor spelers van de voetbalacademie is het belangrijk dat zij in hun eigen vertrouwde omgeving worden ondersteund op het gebied van onderwijs en sport. Ook dienen bestaande contacten met de basisscholen van spelers van de voetbalacademie worden verbeterd. Karen Wevers richt zich met name op de afstemming met het basis onderwijs.

Voortgezet onderwijs

Het Metzo en het Rietveld Lyceum bieden alle niveaus van onderwijs en geven ruimte voor talent. Het talent krijgt passend onderwijs ,met daarin geïntegreerd het talentenprogramma, altijd met het streven af te sluiten met een passend diploma. De al jaren goede samenwerking met beide scholen zal zich steeds meer gaan richten op de individuele begeleiding van talent. Maatwerk wordt gevraagd in samenwerking met de Talentencoördinatoren van de desbetreffende scholen. Dit houdt in dat er afstemming plaats vindt over lesroosters en trainingsprogramma’s. Het nemen van verantwoording en het meedenken van het talent is in dit kader noodzakelijk. Hoe ouder het talent, hoe meer verantwoording het moet leren zelf te nemen.

Vervolgonderwijs

Talent kan na het voortgezet onderwijs een HBO of Universitaire opleiding volgen. Een MBO opleiding is in Doetinchem mogelijk, namelijk op het Graafschap College. Achterhoek Younited wil ook de goede samenwerking met het Graafschap College verbeteren. Voor de afstemming van programma’s en het nemen van verantwoordelijkheid gelden dezelfde normen als die van het voortgezet onderwijs.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner