Inhaalwedstrijd De Graafschap onder 9 – v.v. Dieren F1

Mats Roelofs

Inhaalwedstrijd De Graafschap O9 –  v.v. Dieren F1

Dinsdagavond stond de inhaalwedstrijd tegen v.v. Dieren F1 op het programma. Een speciale wedstrijd voor Mats Roelofs, omdat hij tegen zijn oude team speelde. Mats kreeg voor de wedstrijd een mooi cadeau overhandigt van zijn oude teamgenoten van v. v. Dieren.

De Graafschap begon de wedstrijd erg sterk. Al na 40 seconden lag de bal in het net door een doelpunt van Nando Groothuis. Ook de 2-0 viel al snel. Ditmaal was het Mats die zijn oude team pijn deed door de bal van dichtbij in te schieten. Na de 2-0 bleef De Graafschap sterk spelen en werden er veel goede en mooie acties gemaakt. In de 15e minuut maakte Levi Leferink er 3-0 van na goed voorbereidend werk van Melle de Wolf. Melle mocht vandaag eindelijk weer voetballen nadat hij vier weken aan de kant stond door een gebroken arm. In de 1e helft bleef de Graafschap de bovenliggende partij, maar gescoord werd er niet meer.

In de tweede helft werd het al snel 4-0 door Steve Miggelbrink. De Graafschap hield het veld breed, waardoor er meer ruimte ontstond om acties te maken. Dit resulteerde in een 5-0 voorsprong door Nando Groothuis. De Graafschap bleef acties maken en ook werd er goed samengespeeld. De 6 en 7-0 werden gemaakt door Aron van den Beuken. In de laatste minuten liep De Graafschap zelfs uit naar 9-0, door goals van Levi Leverink en Steve Miggelbrink.