U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Vincent Vermeij: "Hier kunnen gekke dingen gebeuren"


Vincent Vermeij was vrijdagavond tegen Almere City belangrijk met de assist, op zo leek het, bevrijdende 1-0 van Jerry van Ewijk. Nog geen twee minuten later was het 1-1 en moest er een verlening aan te pas komen. Toch bleef Vermeij vertrouwen houden in een goede afloop.

Moeizame eerste helft

De Graafschap speelde een moeizame eerste helft. Volgens Vermeij lag dat deels aan het spel van Almere, maar leek er ook iets van spanning in de ploeg te zitten. Na de thee rechtte de ploeg van Vreman zijn rug: “Wij waren de betere ploeg. De vermoeidheid begon bij Almere toe te slaan. Daarnaast moesten zij in de tweede helft. De ruimtes op het veld werden groter en daar konden wij van profiteren.”

12e man

Dat deden de Superboeren uit eindelijk pas in de 90e minuut. Toch kreeg het daarna nog een domper te verwerken. Een verlening volgde. “Je moet dan even de knop omzetten.” Het spel in de tweede helft bood volgens Vermeij voldoende perspectief voor een plek in de halve finale van de play-offs.”Het vertrouwen bleef, tuurlijk. Daarna moesten we wel.” Almere City bezweek vroeg in de verlening onder de druk van De Graafschap. Dat daarna de voorsprong behield met de steun van het publiek. “Die waren echt onze 12e man vanavond.”

“Zeker niet kansloos”

De Graafschap speelt in de halve finale van de play-offs waarschijnlijk tegen Go Ahead Eagles. “We zijn nog niet bezig geweest met een eventuele tegenstander in de halve finale. We hebben deze week de tijd om ons goed voor te bereiden.” Vermeij acht zijn ploeg zeker niet kansloos. “Dit zijn de play-offs. Hier kunnen gekke dingen gebeuren.” 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner