U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Ted van de Pavert: "We moeten tevreden zijn met een punt"


De Graafschap is ook na de derde thuiswedstrijd in 2016 nog ongeslagen in eigen huis. Op De Vijverberg speelde de ploeg van trainer Jan Vreman zondag met 1-1 gelijk tegen NEC Nijmegen. Een goed resultaat, zeker gezien het feit dat de Superboeren een helft lang met een man minder speelden. Volgens Ted van de Pavert was een gelijkspel het maximale resultaat.

"Blij met een punt"

Karim Tarfi kreeg in de 47e minuut een directe rode kaart na een overtreding op Christian Santos. "Ik denk dat we blij moeten zijn met een punt, als je kijkt naar de mogelijkheden die NEC in de tweede helft heeft gehad. Met name Limbombe werd een aantal keer gevaarlijk, onder meer via het schot op de binnenkant van de paal", oordeelde de aanvoerder na afloop.

Ander spel tegen elf man

In de tweede helft was het vooral tegenhouden en hard werken om het punt te koesteren. "Na de rust hebben we te weinig kansen gehad op een tweede treffer, via Vincent (Vermeij, red.) hadden we op 2-0 kunnen komen. De rode kaart viel heel snel in de tweede helft. We liepen achter de bal aan; dat heeft veel energie gekost. We konden de bal niet lang genoeg in de ploeg houden", analyseerde Van de Pavert, die verdedigend veel goed werk verrichtte.

Vijf duels, zeven punten

Tegen de Nijmegenaren behaalde De Graafschap het zevende punt uit vijf duels. "We hebben vertrouwen en halen nu ook thuis de punten. Die goede weg moeten we doorzetten. Ik vind dat we beter spelen dan voor de winterstop, dat is positief. Veel spelers willen de bal hebben en in balbezit laten we vaker goede dingen zien. Ik heb er vertrouwen in dat we ons kunnen handhaven."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner