U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Seesing Personeel promoveert tot hoofdsponsor De Graafschap


Eind mei verraste het Achterhoekse Seesing Personeel al met het nieuws dat het bedrijf rugsponsor van De Graafschap zou worden in seizoen 2016-2017; nu zorgt de personeelsspecialist opnieuw voor een daverende verrassing: Seesing Personeel promoveert tot hoofd(shirt)sponsor van De Graafschap!

Directeur Dennis Seesing geeft toelichting op dit bijzondere besluit: “Wat ik in mei al aangaf: wij willen graag onze onvoorwaardelijke steun uitspreken in De Graafschap. De periode waarin de Graafschap zich nu bevindt, heeft mij alleen maar gesterkt in dit gevoel.”

Seesing is met zijn allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering al vele jaren een gepassioneerd en toegewijd sponsor en supporter van De Graafschap. Het shirtsponsorschap zoals dat eind mei werd gecommuniceerd, was wat hem betreft een logische bevestiging hiervan. “Ik begreep dat de club nog een hoofdshirtsponsor zocht. Daarop hebben wij besloten om ons shirtsponsorcontract op te waarderen en de voorkant voor onze rekening te nemen.”

Directeur commercie en marketing Martine Zuil zegt namens De Graafschap heel blij te zijn met dit royale gebaar van sponsor Seesing. “We zijn al geruime tijd bezig met een partij, die deze week aangaf dat het iets langer zou gaan duren voordat een definitieve beslissing zou vallen over shirtsponsoring. Dat was precies het moment waarop Dennis Seesing belde en aanbood om de positie te gaan bekleden in het komende seizoen. Het kon niet mooier!”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner