U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Nathaniel Will: "Goede sfeer in stadion kan voor resultaat zorgen"


Nathaniel Will: "Goede sfeer in stadion kan voor resultaat zorgen"

De Graafschap speelt zondag in eigen huis de Gelderse derby tegen NEC, dat koploper van de Jupiler League is. Met drie overwinningen op rij steekt De Graafschap in een prima vorm. Nathaniel Will kent de komende tegenstander van de Doetinchemmers als geen ander, daar hij drie seizoenen het shirt van NEC droeg.

Mooie uitdaging

In drie jaar tijd speelde de rechtsback ruim zeventig duels namens de Nijmegenaren. Inmiddels is hij bezig aan zijn tweede seizoen bij De Graafschap. "Tegen je oude club spelen is altijd leuk. Het zal zondag een mooie uitdaging worden om ze te verslaan, mede omdat ze bovenaan staan", aldus Will, die zijn periode in Nijmegen nog niet is vergeten. "Ik heb zeker een goed gevoel bij NEC, maar mijn tijd daar is geweest. Nu speel ik voor De Graafschap en wil ik graag winnen."

Goede reeks De Graafschap

De Graafschap wist de thuiswedstrijd tegen Telstar met 3-2 te winnen, terwijl in Maastricht een 0-1 zege op MVV werd geboekt. Afgelopen woensdag zette De Graafschap DOSKO in het bekertoernooi met 0-1 aan de kant. Tegenstander NEC wist van de zeven competitieduels er zes te winnen. "Ze presteren goed de laatste wedstrijden en staat niet voor niets bovenaan. Het zal niet makkelijk worden tegen de koploper, maar het is een mooi affiche", geeft Will aan.

Veel toeschouwers en goede sfeer

Will beseft dat een groot aantal toeschouwers op De Vijverberg positief voor de spelersgroep is. "Ik verwacht een pittige wedstrijd. Ik hoop dat er veel toeschouwers komen en dat er een lekkere sfeer in het stadion zal zijn. Hopelijk gaan ze ons op een goede manier steunen en kunnen wij een mooi resultaat neerzetten. Wij pakken de punten afgelopen weken en het zou mooi zijn om dat tegen NEC voort te zetten", zo besluit Will.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner