U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Mooi onderonsje in Breda tussen De Graafschap en NAC


Mooi onderonsje in Breda tussen De Graafschap en NAC

De Graafschap gaat vrijdag op bezoek bij NAC Breda. Voor de wedstrijd wordt er gezellig, gezamenlijk een biertje gedronken door de supportersgroepen, maar tijdens het duel staat er het nodige op het spel. De clubs worden gezien als concurrenten in de Jupiler League.

De Graafschap gestegen

De Graafschap is door de 3-0 zege op FC Emmen weer gestegen op de ranglijst en staat nu achtste. Dat komt ook mede door een puntenaftrek voor Fortuna Sittard, dat drie punten in mindering kreeg en nu op doelsaldo achter De Graafschap staat. Afgelopen dinsdag was sc Heerenveen in de KNVB Beker met 5-1 te sterk voor de Superboeren, maar de manschappen van trainer Jan Vreman waren negentig minuten lang goed aan het spelen. Heerenveen sloeg in de verlengingen toe.

NAC-balans

NAC staat momenteel derde in de Jupiler League en won twee van de voorbije vier competitiewedstrijden. Tweemaal werd het gelijk, in eigen huis tegen FC Den Bosch en Jong PSV, twee derby's. Uit werd gewonnen van FC Dordrecht en RKC Waalwijk. Alleen Jong PSV heeft meer punten gepakt dan de Bredanaars. De beloften van PSV staan eerste met zeventien punten; NAC heeft veertien punten en verloor in de beker van VVV-Venlo (0-2).

Onderlinge resultaten

In het recente verleden speelden De Graafschap en NAC alleen tegen elkaar in de Eredivisie. De drie meest recente onderlinge duels in Breda werden qua uitslag prima verdeeld. In 2012 werd het 1-1, een jaar eerder 2-0 voor NAC en weer een jaar eerder 0-1 voor De Graafschap. Het belooft een mooie avond te worden in Breda.

Arbitrage

Scheidsrechter: Van de Graaf
Assistent-scheidsrechters: Siebert en Hubers
Vierde official: Van der Vrande


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner