U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jong De Graafschap verliest oefenwedstrijd van De Bataven


Na het gelijkspel tegen Jong Almere City FC speelden de beloften van De Graafschap dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen De Bataven. In Gendt werd met 4-2 verloren van de Hoofdklasser.

Ondanks de nederlaag keek trainer Richard Roelofsen terug op een prima oefenwedstrijd. Hij zag veel spelers aan het werk. "Tot de 60e minuut hebben we in dezelfde samenstelling gevoetbald. Daarna hebben we de jeugd erin gebracht." De beloften keken in de rust al tegen een 3-1 achterstand aan. "We kwamen vrij knullig op achterstand, daarna was het meteen raak vanaf de aftrap door een goede goal van Martijn Veldhuis. Dat was meteen het beste moment. Daarna hebben we niet goed gespeeld."

De jonge ploeg die erin kwam, bestaande uit eerstejaars A-junioren, maakte nog de aansluitingstreffer. "Ze gooiden er veel energie in en konden zich goed staande houden." Uiteindelijke zette De Bataven in de slotfase de 4-2 op het bord. "Over het algemeen was dit een nuttige oefenwedstrijd. We konden goed het niveau van de spelers testen."

Opstelling Jong De Graafschap (tot aan de 60e minuut): Jordy Rondeel; Niek van den Berg, Jurre Vreman, Abdelilah El Malki, Lars Hekkers; Shanti Bedrosian, Aleksandar Jankovic, Martijn Veldhuis, Osama Ben Kaddour; Joost Rasing en Ogúzhan Sahin.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner