U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jeroen Meurs: "Mooi om te scoren bij mijn thuisdebuut"


De Graafschap wist zich dinsdag bij de laatste zestien ploegen van het KNVB bekertoernooi te voegen door Deltasport met 4-1 te verslaan. Na een ruststand van 2-0 waren Robin Pröpper en Jeroen Meurs verantwoordelijk voor de treffers in de tweede helft. Voor Meurs betekende dit zijn eerste goal in het betaald voetbal, terwijl hij ook zijn debuut maakte in stadion De Vijverberg.

Debuut op De Vijverberg

De jonge aanvaller van De Graafschap maakte al speelminuten in de uitduels bij DOSKO (0-1) en FC Volendam (2-1) en debuteerde tegen de amateurs van Deltasport in het eigen stadion in Doetinchem. Na ruim een uur spelen werd hij door trainer Jan Vreman in het veld gebracht voor Jerry van Ewijk en binnen vijf minuten had Meurs zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal te pakken.

Geweldig om te scoren

“Ik vond dat we moeizaam begonnen. De 1-0 voelde als een bevrijding, waarna Deltasport dacht een moeilijke avond te gaan krijgen. Toen de 3-1 viel, was de wedstrijd over”, blikt Meurs terug op de wedstrijd. “Het is geweldig dat ik scoorde. Je hoopt natuurlijk altijd dat je in mag vallen en scoort: top dat het vandaag is gelukt. Ik zag Kristopher Vida al kijken en ik stond helemaal vrij. Het was geen moeilijke goal, maar wel fijn dat ik kon scoren.”

Winnen met goed spel

Aanstaande zaterdag treedt De Graafschap in eigen huis aan tegen Helmond Sport. Meurs hoopt wederom bij de wedstrijdselectie te zitten en speelminuten te mogen maken. “Er zijn nu natuurlijk veel blessures, maar ik hoop de komende weken op de bank te blijven zitten. Komende zaterdag moeten we een mooie wedstrijd laten zien aan het publiek. Het belangrijkste is om te winnen met goed spel”, besluit Meurs.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner