U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Wel een soort trots, maar de teleurstelling is heel groot"


De Graafschap-trainer Jan Vreman zat stuk na het 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Daardoor blijven de Superboeren niet op eigen kracht in de Eredivisie. Toch is er ook sprake van trots, want het is een bijzonder seizoen geworden. Het jaar kan door de zege van Willem II op NAC Breda en de situatie bij FC Twente nog een verrassende wending krijgen.

"Hoort niet bij ons"

Na afloop van het thuisduel met Eagles ging het over wat er gebeurde op het veld. Een kleine groep viel Eagles-spelers lastig. "Ik heb niet alles kunnen zien, maar er gebeurde wel wat. Ik vind dat het absoluut niet bij ons hoort. Ik denk dat het gros hier niks aan kan doen. Hopelijk kunnen we die enkeling er tussenuit pikken", reageerde trainer Vreman na afloop. Daarna ging het al snel over de voetbalzaken en de supporters die De Graafschap de hele wedstrijd steunden.

"Trots met z'n allen"

"Jawel, je hebt wel een soort gevoel van trots, maar de teleurstelling is heel erg groot omdat je het niet rechtstreeks gehaald hebt, wat je heel graag wilde. Natuurlijk in een hele moeilijke uitgangspositie, met een 4-1 achterstand. We hebben er alles in gelegd om dat om te draaien en we hebben ook de mogelijkheden gehad. Die manier, en in feite het hele jaar door, daar mag je absoluut trots op zijn. Dat zijn we ook met z'n allen."

Een bijzonder seizoen

De spelers gingen dan ook op de schouders, kregen steun en liepen een ereronde. "Dan zie je wel dat we iets goeds hebben gedaan", aldus de coach. "De spelers hebben zich helemaal leeg geknokt en dat moest ook. Op basis daarvan hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Maar het was niet voldoende. Als je het resultaat buiten beschouwing laat, is het een schitterend seizoen geweest." De slotconclusie luidt: "We hebben het zelf laten liggen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner