U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "We hebben van onszelf verloren"


Jan Vreman: "We hebben van onszelf verloren"

Een zeer teleurstellend resultaat tegen FC Dordrecht (2-3) resulteerde natuurlijk in een zeer teleurgestelde trainer Jan Vreman. De oefenmeester van De Graafschap vond dat zijn elftal heel slordig was tegen Dordt en van zichzelf verloor.

"Absoluut ontevreden"

"Ik ben absoluut ontevreden. Je komt goed en snel op 1-0 en moet dan rust krijgen in je ploeg", luidt de mening van Vreman. "Dan moet je balbezit houden, vooruit spelen, kansen afdwingen en de tegenstander zoek spelen. Maar wij speelden onszelf zoek. We waren slordig aan de bal, kwamen constant in de omschakeling te zitten en dan gaat er heel veel energie in zitten."

"Ligt aan onszelf"

"Dat hebben we aangegeven in de rust. Dan komt die rode kaart er overheen en denk je dat het moet kunnen. We hebben van onszelf verloren, we maken veel te veel fouten, zowel verdedigend als aanvallend. Dordrecht was bij machte om dat af te straffen. Dat ligt aan onszelf, we moeten beter zijn aan de bal. Minder slordig, met meer lef vooruit. Dat krijgen we niet goed genoeg voor elkaar."

Teleurstelling

"Het moet wel een keer gebeuren", benadrukt Vreman. "Ik ben er ook van overtuigd dat het gaat gebeuren. Het publiek heeft ons de hele wedstrijd gesteund, alleen op het laatst niet. Dat kan ik heel goed begrijpen, wij zijn net zo teleurgesteld. Dat laat het publiek ook blijken. We moeten dit oppakken, hiermee aan de gang. Iedereen weet hoe het zit. De teleurstelling is heel groot."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner