U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Wat wel heel belangrijk is: we spelen die nacompetitie"


De Graafschap mag zich opmaken voor de Jupiler Play-Offs. Trainer Jan Vreman was niet blij met het spel van zijn ploeg in de uitwedstrijd tegen AZ en zag dat er ook enkele fouten werden gemaakt. Toch is de coach blij met het bereiken van de play-offs.

"Hele lange wedstrijd te gaan"

Al vroeg in de wedstrijd kwam De Graafschap op voorsprong door Mark Diemers. "Het zag er goed uit, alleen heb je nog een hele lange wedstrijd te gaan. Uiteindelijk blijkt dat ook. Ik denk dat we heel veel moeite hadden met AZ. Een stukje agressiviteit en snelheid van hen, middenvelders die diep gingen… Uiteindelijk hebben we zelf ook te veel fouten gemaakt", stipt Jan Vreman bij FOX Sports enkele redenen aan waardoor De Graafschap het niet kon bolwerken.

"Nacompetitie heel belangrijk"

"Ik denk dat we te weinig in de duels zijn gekomen. De linies stonden misschien iets te ver uit elkaar. Dan zie je zo'n wedstrijd zoals vandaag. We kunnen absoluut niet tevreden zijn over wat we hebben gezien. Wat wel heel belangrijk is: we spelen die nacompetitie. Dat hebben we van tevoren aangegeven; dat moeten we halen", vervolgt de oefenmeester. Bij REGIO8 werd Vreman gevraagd of dat een felicitatie waard is. "Je mag mij feliciteren met het behalen van de nacompetitie", antwoordde Vreman met een glimlach.

"Gewoon voluit spelen"

Spaarden de Superboeren zich misschien al een beetje voor de play-offs? "Dat durf ik niet te zeggen, maar dat kan ik me niet voorstellen. We hadden nog andere kansen, daar moet je absoluut voor gaan. We kunnen het ons ook niet veroorloven om rustiger te spelen. Als je dat weer moet omzetten in de nacompetitie, is het lastig. De laatste twee wedstrijden, deze dus en die tegen Ajax, moet je gewoon voluit spelen met z'n allen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De oude meerdijk, Emmen

FC Emmen
vr
10
mei
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner