U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Vooraf hadden we op meer gehoopt"


​Jan Vreman: "Vooraf hadden we op meer gehoopt"

De Graafschap-trainer Jan Vreman zag dat zijn team een aardige eerste helft tegen FC Groningen op de mat legde, maar na rust liep het niet goed bij zijn elftal. Groningen liep na een goal van Albert Rusnak via Michael de Leeuw uit naar 0-2. Op een verzilverde strafschop van Nathan Kabasele na, liet De Graafschap weinig zien in het tweede bedrijf.

Mogelijkheden voor rust

"Als ik de wedstrijd van mijn kant bekijk, dan vind ik dat we in de eerste helft veel mogelijkheden hebben gehad. En dan doel ik met name op de schietkansen rond de zestien. Ik kan de groep dan ook kwalijk nemen dat we daar niet meer mee hebben gedaan", aldus trainer Vreman na afloop op de persconferentie.

Twee gezichten

"Voor rust hebben we het goed ingevuld, ook al hadden we het op momenten wel lastig met Groningen. Ze hebben gewoon veel individuele kwaliteiten en kregen ook de nodige kansen. Wij lieten het echter na om meer uit de mogelijkheden te halen die we voor rust kregen. In de tweede helft heb ik niet meer gezien wat ik in de eerste helft wel heb gezien. Op basis van de tweede helft was het veel te weinig van onze kant."

"Op meer gehoopt"

"We kwamen nog wel op 2-1 via een strafschop en je hoopt dan dat er van alles gaat gebeuren, maar dat bleef achterwege. Op basis van de eerste helft hadden we meer verdiend, maar gezien de hele wedstrijd is het terecht dat je verliest. Vooraf hadden we op meer gehoopt, het is teleurstellend dat het niet is gelukt. We moeten gezien die tweede helft meer brengen, willen we in de komende weken punten halen", besloot Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner