U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Nu verdienen we drie punten en krijgen we ze ook"


Jan Vreman stond met een brede glimlach op het gelaat de aanwezige media te woord na afloop van SC Cambuur - De Graafschap (2-3). De oefenmeester had daar alle reden toe, want eindelijk werd de eerste en langverwachte zege van het seizoen geboekt. Na 'bizarre' slotminuten trok De Graafschap aan het langste eind door een rake knal van Karim Tarfi.

Trots in eerste helft

"Ik ben heel blij. We wisten van tevoren dat het een hele belangrijke wedstrijd was en het werd een hele bizarre wedstrijd. Gelukkig trokken we aan het langste eind. Of dat terecht is? Dat maakt me niet uit", glimlachte Jan Vreman na afloop voor de camera’s van FOX Sports. De oefenmeester zat trots op de bank in de eerste helft, waarin De Graafschap veel kansen creëerde. "Ja, ik was wel trots. Maar het was jammer dat we vlak voor rust de 1-2 om de oren kregen."

Wissel El Jebli

"Door de 1-2 weet je dat het lastig gaat worden, dat zou het bij 0-2 ook al zijn geworden. We hebben de jongens daar op voorbereid in de rust." De oefenmeester wisselde Youssef El Jebli, die voor rust met zijn krachten smeet en één van de smaakmakers was, vlak na de pauze. "Hij gaf in de rust zelf aan dat hij wat vermoeid was. Cambuur ging ook iets anders spelen en ik dacht dat we met Kristopher Vida wat meer grip konden krijgen", legde Vreman uit. In de tweede helft kreeg De Graafschap de 2-2 om de oren en creëerde het zelf haast geen kansen.

Dolle vreugde

"Maar gelukkig eindigt het heel erg mooi. Karim Tarfi beloonde zichzelf en ons met die mooie vrije trap, waardoor we met drie punten van het veld af stappen", glunderde Vreman. "Het geloof was er altijd wel bij ons, maar het bleef uit qua punten. Nu hebben we die gelukkig wel en hebben we ook de aansluiting met Cambuur. Maar we zijn er nog lang niet. Dit helpt, hadden we ook nodig. In voorgaande wedstrijden hebben we misschien beter gespeeld en hadden we meer recht op de overwinning. Maar vandaag verdien én krijg je 'm."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner