U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Het was weer een mooie avond"


De Graafschap boekte zaterdag een 3-0 overwinning op Jong Ajax. Trainer Jan Vreman was als vanzelfsprekend tevreden met het resultaat. Zijn collega-trainer Andries Ulderink van Jong Ajax, de voormalig oefenmeester van De Graafschap, was erg te spreken over de speelwijze van de Superboeren.

Lof van Ulderink

Ulderink trapte af op de persconferentie. "De Graafschap begon zoals verwacht, met passie en druk naar voren. Dat deden ze erg goed, daar hadden we erg veel moeite mee ", vertelde de trainer van de Ajacieden, die ook de belangrijke rol van Dean Koolhof aanstipte. "Na rust lukte het ons wel om onder de druk van De Graafschap uit te voetballen en werd het wat beter. Maar het was nooit goed en dreigend genoeg", vond Ulderink. "De Graafschap heeft goed gespeeld, dit was de derde ploeg die dit seizoen ons een terechte nederlaag heeft toegebracht."

"Veel mensen op de tribunes"

"Dat is mooi om te horen", vervolgt Vreman. "Alleen was het van onze kant uit geen gemakkelijke wedstrijd. We moesten er ontzettend veel in stoppen om het Jong Ajax moeilijk te maken. Ik denk dat dat goed gelukt is. We hebben veel kansen afgedwongen, al is het jammer dat we onszelf niet beloond hebben door meer doelpunten te maken. Wat ook goed gelukt is: dat er veel mensen op de tribunes zaten. Dat is wel vaker het geval geweest, maar toen hebben we dat niet beloond."

Goede zaken gedaan

"Nu is het wel gelukt, dat is ontzettend mooi. Al met al is het een geslaagde avond voor ons, met drie goals. Er gebeurde van alles op het veld, maar daarvoor hebben we er ook bijzonder veel energie in gestopt. Als je dan kijkt naar de stand op de ranglijst, dan zie je ook dat we goede zaken hebben gedaan. Maar we hebben nog enkele wedstrijden te gaan, dan pas worden de prijzen verdeeld. Zo zitten we er ook in. Ik ben in ieder geval tevreden over deze wedstrijd en de uitvoering. Het was weer een mooie avond", besloot Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner