U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Het gaat er ook om wat je op het veld laat zien"


Jan Vreman: "Het gaat er ook om wat je op het veld laat zien"

De Graafschap heeft niet gebracht waar op werd gehoopt in de wedstrijden tegen SC Cambuur en VVV-Venlo, stelde trainer Jan Vreman na afloop van het verloren duel met VVV (0-2). De oefenmeester zag dat er wel werd gevochten, maar dat gebeurde af en toe op de verkeerde manier. De Superboeren bleven met lege handen achter, ook al bleef het publiek de gehele wedstrijd achter de ploeg staan.

Geweldige ambiance

Dat viel ook Maurice Steijn, trainer van VVV, op. "Een geweldige ambiance, daar kan ik als trainer echt van genieten. Ik vind het altijd geweldig hier. Een heerlijk veld, het publiek dat meeleeft. De Graafschap is thuis op z'n best en krijgt veel energie van het publiek", aldus Steijn op de persconferentie. Vreman is het met zijn collega eens. "Over de ambiance hebben we nooit te klagen, daar zijn we winnaar in. Maar daar doe je het niet alleen voor, want het gaat er ook om wat je op het veld laat zien."

"Soms wat frustratie"

"De steun was er, maar we waren niet bij machte om er wat op uit te doen. We hadden veel balbezit, maar weinig kansen. We moesten ook duels winnen, dat is vandaag niet genoeg gelukt. Het ging wel gepaard met overtredingen en we hebben gevochten, maar soms echt op de verkeerde manier. Enkele gele kaarten waren onnodig. Het lijkt alsof je er alles aan doet, maar soms zit er ook frustratie in. Daarin moeten we slimmer zijn", vervolgt Vreman. "We hebben eigenlijk bij Cambuur en thuis tegen VVV niet gebracht wat we wilden brengen."

Interlandperiode volgt

"Wat we nu hebben gezien, is te weinig om bovenin mee te doen. Dat is een conclusie waar we echt wat mee moeten doen. We moeten goed kijken wat er is gebeurd en daar ook goed over praten. We zijn niet in paniek, dat bedoel ik niet. Vooral het creëren van kansen moet beter, daar gaan we wat aan doen in de interlandperiode. De geblesseerden krijgen ook de tijd om terug te keren. Na de interlandperiode moet het er anders opstaan", besluit Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner