U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Hadden het duel eerder kunnen beslissen"


De Graafschap-trainer Jan Vreman zag dat zijn elftal zaterdagavond moeite had met Achilles '29. Desondanks wonnen de Doetinchemmers in eigen huis: 2-0. Karim Tarfi scoorde vanuit een vrije trap en Vlatko Lazic besliste het duel in de vijfde minuut van de blessuretijd. "Maar we hadden het duel al eerder kunnen beslissen."

Slordig in passing

“We hebben aangegeven dat het een lastige wedstrijd zou worden. En als je het spel ziet, dan klopt dat. Dat heeft ook met onszelf te maken, al speelde Achilles goed vanuit de organisatie. Wij waren veel te slordig aan de bal en gaven direct een kans weg. Daarbij hadden we geluk dat zij de 1-0 niet maakten. Verder kregen we het in de eerste helft niet voor elkaar om grote kansen te creëren. Onder meer de voorzetten kwamen niet aan.”

Ruimtes en loopacties

“In de rust hebben we aangegeven dat de spitsen meer de hoeken moesten zoeken. In de tweede helft kregen we daardoor meer ruimte. Onze loopacties waren beter. Jerry van Ewijk zorgde als wissel ook voor goede loopacties. Daarvan hadden we gelijk profijt, want zijn actie leverde de vrije trap op die door Karim Tarfi werd verzilverd.”

Driepunter zeer welkom

“Achilles moest daarna komen en daardoor kregen we nog meer ruimte. Die ruimtes hebben we niet voldoende benut. We hadden eerder de wedstrijd kunnen beslissen. Al met al was het een niet al te beste wedstrijd, maar de driepunter is meer dan welkom. Qua voetbal moeten we meer doen, de ruimtes beter bespelen en ruimtes creëren voor elkaar.” In de slotfase viel Ted van de Pavert met een hoofdblessure uit. “Hij was even weg op het veld. Het is afwachten hoe het verder met hem gaat.” 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner