U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Dan moet je het wel afmaken"


De Graafschap creëerde zaterdagavond tegen Excelsior enkele goede mogelijkheden, maar kwam niet tot scoren. De Kralingers wonnen uiteindelijk met 3-0 en daar baalde trainer Jan Vreman natuurlijk van. De oefenmeester gaf na afloop van het duel zijn oordeel en zag een punt waarop De Graafschap winst kan boeken.

"Geluk moet je afdwingen"

"In de eerste helft was het spel zelf wel goed. We vonden de oplossingen goed, zagen waar de ruimtes lagen. En ook de voorzetten waren beter dan in vorige wedstrijden. Maar dan moet je het wel afmaken", beseft Vreman na afloop in gesprek met FOX Sports. "Geluk moet je ook een beetje afdwingen. Gezien de gehele wedstrijd hebben we wel genoeg mogelijkheden gehad. Ik had ook het gevoel dat het een echte wedstrijd was."

Blessure van Bouma

"Iedereen wil graag", vervolgde Vreman zijn verhaal. Na ongeveer 37 minuten moest hij al voor de eerste keer wisselen wegens een ogenschijnlijk zware blessure van Thijs Bouma. "Daarna is het toch even ijken hoe je het neerzet, in dit geval met Will. Bij een wissel verandert er altijd wel wat. Maar ik had niet het idee dat we door de blessure van Thijs helemaal van de leg waren. Die dingen gebeuren, iedereen moet dat oppakken en we moeten gewoon doorgaan."

"Te open na de 1-0"

"In de tweede helft kregen we heel snel een tegengoal te verwerken na een standaardsituatie. Daardoor liepen we achter de feiten aan, want we speelden vervolgens iets te open. Excelsior maakte dat goed af", wijst Vreman naar de 2-0 en 3-0. "Je probeert nog wat teweeg te brengen met wissels, vooral voorin. We kregen nog wel mogelijkheden, maar uiteindelijk is het gewoon te weinig." Tot slot: "Voor dit duel geldt hetzelfde als voorgaande duels. We moeten er gewoon meer uit gaan halen. Te veel jongens verloren, ten opzichte van Excelsior, onderlinge duels. Daar kunnen we winst boeken."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner