U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Ingangen Spinnekop en afspraken bufferzone


Na overleg met diverse supporters en supportersgeledingen heeft De Graafschap besloten om een aantal zaken met betrekking tot de vakken 15 en 16 te wijzigen.

Nieuwe ingangen

Per heden zijn de vakken te betreden via twee ingangen vanaf de trap tussen de vakken 16 en 17. Op deze manier proberen wij een betere vakverdeling te realiseren en tevens beantwoorden wij hiermee aan een wens van supporters die aangaven dat het hek tussen vak 16 en vak 17 bij calamiteiten voor problemen zou kunnen zorgen.

Poorten naar bufferzone open

Op verzoek van de supporters blijven de poorten naar de bufferzone open. Ook wordt de poort in het looppad aan zowel het einde van de eerste- als tweede helft, evenals bij calamiteiten, geopend, zodat ook via de onderzijde van de tribune het vak verlaten kan worden.

Doelpunten vieren toegestaan

Het is niet de bedoeling dat er tijdens de wedstrijd in de bufferzone wordt gestaan. Wel is het toegestaan om doelpunten in de bufferzone te vieren. Wij verzoeken echter iedereen vriendelijk om na het vieren van een doelpunt weer op de tribune plaats te nemen.

Bufferzone na wedstriijd toegankelijk

De bufferzone is ook na de wedstrijd toegankelijk, dus kan er bij een positief resultaat gewoon feest gevierd worden met de spelers, zoals altijd al het geval was.

Vuurwerk/voorwerpen op het veld

Tot slot willen wij jullie met klem verzoeken om geen vuurwerk af te steken of voorwerpen op het veld te werpen. Dit levert ons telkens onnodige boetes van enkele duizenden euro’s op. Geld dat we liever aan iets anders willen spenderen dan aan de KNVB.

Wij rekenen op jullie medewerking en wensen jullie een hele mooie wedstrijd toe. Laten we ook vandaag weer laten zien dat wij de beste supporters van Nederland zijn!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner