U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Henk de Jong blikt vooruit op De Graafschap - FC Den Bosch


Vol goede moed gaat De Graafschap vrijdag tegen FC Den Bosch vechten om de drie punten. Trainer Henk de Jong kan niet beschikken over verdediger Tim Linthorst, maar heeft veel zin in zijn debuut als De Graafschap-coach op De Vijverberg.

Volle Vijverberg?

"Spannend, mooi, vol", zijn de eerste woorden die De Jong te binnen schieten na de afsluitende training. "Ik hoop dat er veel mensen komen. Volgens mij stond de teller op 8.500. Ik hoop dat we naar de 9.000 of 10.000 gaan, want we hebben alle hulp nodig. We doen het hier met z'n allen, dus kom ons helpen. Dat zou mooi zijn."

"Stormen"

"Het wordt een lastige pot. Den Bosch komt hier niet om mooi te voetballen, maar om stiekem de punten te halen. Wij zullen de punten moeten pakken, dat zijn we aan onze stand verplicht. Niet qua ranglijst, maar dat is wel wat we zelf graag willen", verzekert de Fries. "We willen bij vlagen druk gaan zetten, stormen. Maar dat houd je niet de hele wedstrijd vol. Daar willen we naartoe komend halfjaar."

"Veranderen in denken"

Op momenten moet De Graafschap ook gas terugnemen. "Anders ligt de boel open", beseft De Jong, die een wens heeft en niet te veel wil terugkijken naar de eerste seizoenshelft. "We moeten veranderen in denken. We kunnen wel meelullen met iedereen, net als voor de winterstop, maar dan kom je er nooit meer uit. Dan speel je over drie of vier jaar nog om de zestiende plaats. Ik ga niet zo praten en ik hoop de selectie ook niet. We moeten eruit, samen met het publiek."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner