U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Hans Veldhorst algemeen bestuurder, opvolger Dick Chargois


Hans Veldhorst algemeen bestuurder, opvolger Dick Chargois

Hans Veldhorst (58) is als onbezoldigd algemeen bestuurder toegetreden tot het dagelijks bestuur van De Graafschap. Hans neemt het stokje over van Dick Chargois, die de afgelopen anderhalf jaar op vrijwillige basis de leiding had over het dagelijks bestuur.

Dick heeft veel tijd in de club gestopt en enkele sterke structuren aangebracht. Hierdoor hebben de RvC, het dagelijks bestuur, budgethouders en de afgevaardigden van diverse geledingen ook ongestoord kunnen werken aan het alles omvattende verhaal Samen D'RAN, zoals recent gepresenteerd.

“Er gaat bij De Graafschap de komende periode een andere wind waaien. In de ontelbare sessies hebben wij de nieuwe missie en visie en de kernwaarden scherp neer kunnen zetten. De Graafschap wil weer de trots van de Achterhoek zijn. De club gaat werken met medewerkers, spelers en trainers met het De Graafschap DNA. Ik ben blij dat ik deel heb mogen uitmaken van dit plan. De implementatie in de totale organisatie gaat best wat tijd kosten. Hans Veldhorst is een geboren en getogen Doetinchemmer met een blauwwit hart. Hij gaat als algemeen bestuurder de uitrol van dit verhaal bewaken en het dagelijks bestuur voorzitten. Hans was vroeger eigenaar/directeur van Dorema Rekreatie en heeft als adviseur van diverse bedrijven de nodige ervaringen met dergelijke processen. Ik heb er alle vertrouwen in dat De Graafschap ook echt weer de trots van de Achterhoek gaat worden", aldus Dick Chargois.

De Graafschap bedankt Dick voor zijn actieve bijdrage en wenst Hans veel succes.

foto: Hans Veldhorst algemeen bestuurder


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner