U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Fraai affiche op De Vijverberg: De Graafschap - VVV-Venlo


Fraai affiche op De Vijverberg: De Graafschap - VVV-Venlo

De Graafschap neemt het vrijdag in stadion De Vijverberg in een heuse topper op tegen VVV-Venlo. De Venlonaren staan met negen punten vijfde, De Graafschap met zeven punten op de zesde plek. Een fraai affiche in een waarschijnlijk kolkend stadion, waar je natuurlijk bij wilt zijn!

Thuis ijzersterk

De Graafschap is in eigen huis ijzersterk en haast onverslaanbaar. Dit seizoen werden er twee wedstrijden gespeeld en twee keer wonnen coach Jan Vreman en consorten. FC Eindhoven ging met 4-1 ten onder, Jong FC Utrecht met 3-1. Afgelopen maandag werd het duel met SC Cambuur besloten met een 1-1 gelijkspel. En daarmee mocht De Graafschap de handen dichtknijpen, aangezien de Leeuwarder club gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was.

VVV in eerste duels

VVV begon erg goed aan het seizoen in de Jupiler League en won de eerste drie wedstrijden. Elke keer scoorden de manschappen van trainer Maurice Steijn tweemaal. Eerst werd SC Cambuur met 2-1 verslagen, daarna MVV Maastricht met dezelfde cijfers en FC Oss werd eveneens te kijk gezet (2-0). Jong PSV wist een bezoek aan Venlo wél met winst af te sluiten (1-2) en werd daardoor medekoploper in de eerste divisie.

De Graafschap tegen VVV

In Venlo boekt VVV doorgaans erg goede resultaten. In de Jupiler League was het vanaf 29 januari 2016 tot aan het duel met Jong PSV zelfs ongeslagen. Buiten Limburg is VVV wisselvalliger, dus er liggen kansen voor De Graafschap. Van de voorbije drie edities in Doetinchem werd er één gewonnen door De Graafschap. Eenmaal won VVV en ook één keer werd het gelijk: 1-1. Dat was meteen de meest recente confrontatie, in februari 2015. Ben je er ook ditmaal bij?

Koop snel je kaarten voor het duel De Graafschap - VVV-Venlo!

Arbitrage

Scheidsrechter: Manschot

Assistent-scheidsrechters: Balder en Kleinjan

Vierde official: Gerrets


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

za
11
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner