U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap zoekt het bij het Klimbos hogerop


De Graafschap zoekt het bij het Klimbos hogerop

Selectie van De Graafschap bezoekt op 9 oktober Klimbos Achterhoek in Ruurlo. De spelers en staf gaan de teamspirit versterken door met elkaar te klimmen en op hoogtes tussen 3 tot 16 meter te balanceren. Uiteraard is er naast veel plezier ook een vorm van competitie. Om de spelers te prikkelen tot het uiterste te gaan brengen de instructeurs van het Klimbos extra “hindernissen” in de routes aan door opdrachtente geven. 

Met deze teamtraining bereidt het elftal zich voor op het vervolg van de competitie. Deze vrolijke training moet hen letterlijk en figuurlijk hogerop gaat helpen. De Klimbosbonnen die er te winnen zijn door de spelers, kan De Graafschap besteden aan een van de maatschappelijke doelen die zij ondersteunen zoals Fatima in Wehl of het Ziekenhuis in Winterswijk.

Vooraf geeft De Heikamp de selectie “Pancake power” door hen pannenkoeken aan te bieden op de Bosveranda. De pannenkoeken, gebakken met Graan van Eigen Bodem , zijn dit jaar weer onderscheiden op de NK Pannenkoekenbakken.

De Heikamp en het Klimbos onderstrepen hiermee hun aanbod aan groepen en bedrijven. Dit aanbod bestaat uit het verzorgen van teambuilding, ontspanning, vergaderen en eten. Een verzorgde teamtraining op één van de mooiste plekken in de Achterhoek. Meer informatie over deze bedrijven kunt u vinden op www.heikamp.nl en www.klimbosachterhoek.nl

Wilt u komen kijken hoe De Graafschap traint bij Klimbos Achterhoek/De Heikamp, dan bent u van harte welkom op 9 oktober van 12:30 – 15:30 uur.

Programma:

12:30 - 12:40Ontvangst/foto bij Bosveranda/buitenkeuken

12:40 - 13:15Pannenkoekenbuffet

13:15 - 13:35 Toelichting en instructie

13:35 - 15:15 Klimmen

15:15 - 15:30 Afsluiting


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner