U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap zaterdag gastheer voor Helmond Sport


De Graafschap schaarde zich door de overwinning op Deltasport (4-1) van afgelopen dinsdag bij de laatste zestien van de KNVB beker. Maar op zaterdag wacht de volgende uitdaging. Dan nemen de manschappen van trainer Jan Vreman het in stadion De Vijverberg op tegen Helmond Sport. Een leuk affiche, dat meestal goed is voor een leuk aantal doelpunten.

De Graafschap - Helmond Sport
1 november 2014 | 19.45 uur
stadion De Vijverberg, Doetinchem

Vier goals per duel

Vanaf 2004 speelde De Graafschap acht thuiswedstrijden tegen Helmond Sport. Drie keer wonnen de Doetinchemmers, Helmond Sport deed datzelfde en tweemaal eindigde de confrontatie in een gelijkspel. In deze duels werden liefst 31 goals gemaakt. Dat is een gemiddelde van bijna vier doelpunten (3,88) per wedstrijd. Het doelsaldo in die wedstrijden is in het voordeel van De Graafschap: 17-14.

Resultaten De Graafschap

Afgelopen dinsdag was de ploeg van Vreman met 4-1 te sterk voor eersteklasser Deltasport, dat Willem II in de vorige bekerronde uitschakelde en zo voor een stunt zorgde. Op De Vijverberg kwam de Vlaardingse ploeg tekort voor een stunt. De Graafschap boekte een redelijk eenvoudige overwinning door goals van Karim Tarfi, Jan Lammers, Robin Pröpper en Jeroen Meurs (4-1). In de competitie moest De Graafschap in de vorige speelronde buigen voor FC Volendam (2-1).

Vreman over Helmond

Helmond heeft al negen duels op rij geen zege geboekt, waarvan acht competitieduels. In de voorbije negen duels werd driemaal gelijkgespeeld en zes keer verloren. Trainer Vreman waakt voor onderschatting: “Helmond heb ik tegen Roda zien spelen. Dat was niet slecht, maar Helmond krijgt vaak het deksel op de neus.” Aan De Graafschap, dat met een aantal blessuregevallen kampt, de taak om zaterdag ook te winnen van de Brabanders.

Klik hier voor de kaartverkoop!

Arbitrage

Scheidsrechter: Tom Koekoek
Assistent-scheidsrechters: Rens Bluemink en Johan Hubers
Vierde official: dhr. Wesdorp


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner