U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap treedt zondag in eigen huis aan tegen provinciegenoot NEC


De Graafschap zal zondag in het eerste Gelderse onderonsje van de maand februari aantreden tegen nummer vijf NEC Nijmegen. De provinciegenoot werd vorig seizoen kampioen in de Jupiler League en doet het dit seizoen prima in de Eredivisie. De Superboeren willen de Nijmeegse 'buren' maar wat graag verslaan.

De Graafschap - NEC Nijmegen
7 februari 2016, aanvang 14.30 uur
stadion De Vijverberg, Doetinchem

Thuis ongeslagen

In 2016 is De Graafschap nog ongeslagen in eigen huis. De ploeg van trainer Jan Vreman heeft zelfs nog geen punten gemorst in de eerste twee speelronden, want zowel Excelsior (2-0) als ADO Den Haag (3-1) werd met een nederlaag huiswaarts gestuurd. Het leverde ongekende taferelen op de tribunes van De Vijverberg op. Mensen stonden te springen voor de Superboeren, die als een hecht team de punten binnensleepten en hun ongeslagen status maar wat graag willen behouden.

NEC gewaarschuwd

NEC is dan ook gewaarschuwd, want De Vijverberg kolkt als vanouds tijdens thuiswedstrijden van De Graafschap. Het publiek komt massaal naar onze onneembare vesting om de strijders van Vreman, die op momenten heerlijke aanvallen tentoonspreiden, vooruit te schreeuwen. De Graafschap verloor zaterdag met 4-2 bij PSV, maar legde een goede tweede helft op de mat. NEC ging kansloos ten onder tegen een sterk AZ, dat met 0-3 won in De Goffert.

Nieuw spektakelstuk?

Eerder dit seizoen won NEC in eigen huis van De Graafschap: 2-0. Ook vorig seizoen waren de Nijmegenaren onze trots - toen nog in de Jupiler League - tweemaal met dergelijke cijfers de baas. Feit is wel dat De Graafschap de laatste onderlinge wedstrijd in Doetinchem (in de Eredivisie) won. Op 10 september 2011 was Soufian El Hassnaoui de matchwinner in het Gelderse onderonsje. Zorg dat je dit nieuwe spektakel niet mist en koop snel je kaarten!

Klik hier voor kaartverkoop rondom De Graafschap - NEC Nijmegen!

Arbitrage

Scheidsrechter: Lindhout
Assistent-scheidsrechters: Geutjes en Lapar
Vierde official: Oostrom


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner