U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap op jacht naar zege in Volendam


De Graafschap gaat vrijdag op bezoek bij FC Volendam. De ploeg van Jan Vreman staat momenteel op de zesde plaats met zeventien punten uit tien duels. Volendam doet het iets beter, met 22 punten uit evenveel wedstrijden. Een driepunter op bezoek in Volendam brengt De Graafschap binnen handbereik van de huidige nummer drie van de ranglijst.

FC Volendam - De Graafschap
24 oktober 2014 | 20.00 uur
KRAS stadion, Volendam

Winst op Achilles

In het palingdorp zal De Graafschap het in ieder geval moeten doen zonder Nathaniel Will (schouderblessure) en Ted van de Pavert (hersenschudding). Van de Pavert liep die hersenschudding afgelopen zaterdag op in het duel met Achilles ’29. De Graafschap won door goals van Karim Tarfi en Vlatko Lazic weliswaar met 2-0 van de Groesbeekse formatie, maar verloor Van de Pavert. De centrumverdediger kwam keihard in botsing met Achilles-invaller Frank Wiafe. Ook Edwin Linssen en Dean Koolhof zitten in de ziekenboeg.

Volendam thuis minder dan uit

Volendam liep eveneens schade op. Dat gebeurde in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC. Het Andere Oranje was al zeven duels op rij ongeslagen, maar Almere maakte een einde aan die reeks: 2-3. Volendam heeft dit seizoen in uitwedstrijden nog geen puntenverlies geleden, maar in eigen huis is de ploeg van Hans de Koning wél te verslaan. Het lukte NEC (0-2) en dus Almere City. FC Den Bosch boekte in Volendam een 2-2 gelijkspel. Roda JC en MVV Maastricht werden op een 3-0 nederlaag getrakteerd in het palingdorp.

Zeges in Volendam

Dat winnen in Volendam geen onmogelijke opgave is, bewees De Graafschap in het recente verleden. De voorbije drie edities waren allen een prooi voor de Doetinchemmers. Vorig seizoen won De Graafschap fortuinlijk door een vrije trap van Lazic (0-1) en ook in 2012 en 2009 werd het 0-1 door respectievelijk goals van Van de Pavert en Steve De Ridder. Wil jij De Graafschap ook dit seizoen steunen in Volendam? Klik dan hier! Op 23 oktober eindigt de verkoop van kaarten. Wees er snel bij!

Arbitrage

Scheidsrechter: Siemen Mulder

Assisten- scheidsrechter: Rogier Honig en Roy de Nas

Vierde official: dhr. Schaper


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner